RWATUBYAYE JASHTA FUSHAVE PËR 8 MUAJ

Shpërndaje:

Në ndeshjen Shkupi-Sumgayit të zhvilluar para dy ditëve në Antalia të Turqisë, ylli I skuadrës tonë, Abdul Rwatubyaye ka pësuar një lëndim në këmbën e majtë duke e këputur tendinën e muskulit dhe momentalisht gjendet në Stamboll për operim. Sipas mjekëve, Abdul Rwatubyaye do të qëndrojë jashta fushave për 7 apo 8 muaj.

Skuadra jonë I dëshiron shërim sa më të shpejtë dhe rikthim edhe më të fortë në ekip, mbrojtësit tonë Abdul Rwatubyaye.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT