RWATUBYAYE KALOI OPERACIONIN ME SUKSES

Shpërndaje:

Lojtari ynë Abdul Rwatubyaye pati një operacion të suksesshëm të dielën e kaluar.
Operacioni shkoi mirë dhe lojtari është gati për hapin tjetër të rëndësishëm që do të jetë pjesa rehabilituese e rikuperimit të tij.
Mbrojtësi 26-vjeçar do të qëndrojë në Stamboll dhe do të punojë me një nga fizioterapistët më të mirë në Turqi për t’u rikthyer edhe më i fortë.

Për vazhdimin e kontratës së tij, ekipi ynë drejtues tashmë ka qenë në bisedime me Abdul Rwatubyaye për të vazhduar kontratën e tij për 6 muaj. Lidhur me këtë, presim që gjithçka të zyrtarizohet brenda dy ditëve në vijim.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT