Sezonin e ri e fillojmë në Çair ndaj Shkëndijës

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Futbolli në Maqedoninë e Veriut, zyrtarisht kthehet me datë 9 gusht. Ndërkohë sot në hapësirat e  Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, është konfirmuar se fillimi i planifikuar i sezonit të ri nuk do të pësojë ndryshime, kështu që pas një pauzë nga marsi, do të shikojmë përsëri futbollin në stadiumet tona.

Sot u mbajt edhe shorti për raundin e parë, ku ekipi ynë do të jetë nikoqire në stadiumin e “Çairit”, ndërsa përballë nesh do të jetë skuadra e Shkëndijës së Tetovës.

Çiftet për raundin e parë në sezonin 2020/21:

Shkupi – Shkëndija

Maqekedonija Gj.P. – Rabotniçki

Bellasica – Sileksi

Pelisteri – Akademia Pandevi

Vardari – Boreci dhe

Renova – Struga Trim&Lum

Artikuj

Të ngjashme