Shkupi nëse e kalon Vardarin, në 1/4 e Kupës luan me Shkëndijën

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Ekipi i FC Shkupit edhe pse ende nuk e ka luajtur fazën e 1/8 të Kupës së Maqedonisë, duel ku duhet të takohet me KF Vardarin, sot në lokalet e FFM-s, është bërë tërheqja e shortit për 1/4 e Kupës ku në rast të eliminimit të Vardarit, do të përballen me KF Shkëndijën. Ndeshja e parë do të luhet më 17 dhjetor në Shkup, ndërsa ajo e kthimit më 21 shkurt 2018 në Tetovë.
Duelet në mes FC Shkupit dhe KF Vardarit luhen me 11 nëntor në stadiumin “Arena II” me fillim në orën 13:00, ndërsa ajo e kthimit me 29 nëntor në stadiumin e Çairit po me fillim në orën 13:00.

Artikuj

Të ngjashme