Shkupi udhëtoi për Ohër, për të zhvilluar fazën përgatitore

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupi sot është nisur për në qytetin e Ohrit, ku do të zhvillojë fazën kryesore të përgatitjeve verore.

Ekspedita e përbërë nga 22 futbollistë dhe stafit teknik, në Ohër do të qëndrojë deri me 1 gusht, ndërsa gjatë kësaj faze përveç përgatitjeve bazike, do të zhvillohen edhe disa ndeshje kontrolluese.

Ndryshim i vetëm në ndeshjet kontrolluese, është dueli i parë i 18 korrikut, pasi që skuadra e Borecit ka anuluar udhëtimin për në Ohër, ndërsa për këtë datë kundërshtarë do të jetë ekipi i Ohrit.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT