Shkupit për herë të tretë i referon Meçkarovski

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Të dielën do të zhvillohet xhiroja e 24-t, e Ligës së Parë të Maqedonisë, ndërsa në tërheqjen e shortit për të ndarë drejtësinë në këtë ndeshje, përsëri në ndeshjen që luan ekipi ynë do të referojë Dimitar Meçkarovski. Kjo do të jetë ndeshja e tretë (Shkëndija – Shkupi dhe Pobeda – Shkupi), që në gjashtë xhirot e sezonit pranveror kur luan Shkupi, të tërhiqet treshja e arbitrave nga Shkupi, Dimitar Meçkarovski, Dejan Nedelkoski dhe Goce Petreski.

Ndeshja Shkupi – Pelisteri luhet të dielën me fillim në ora 15:00, në stadiumin e Çairit në Shkup.

Artikuj

Të ngjashme