0 - 2
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
3 Mars, 2019 2:00 pm 2018/2019 21 90'

Ground

Stadion Kukush - Turnovë
A4 189, Turnovo, Macedonia (FYROM)

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!