1:00 pm
Paraparje

Hollësi

Datë Kohë Ligë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
29 Nëntor, 2020 1:00 pm Premier League 2018/2019 13 90'

Ground

Stadiumi Gjorçe Petrov

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!