1 - 2
Me Kohë të Plotë

Hollësi

Datë Kohë Sezon Ditë Ndeshjeje Me Kohë të Plotë
8 Mars, 2020 2:00 pm 2018/2019 22 90'

Ground

Stadiumi i Qytetit Strugë
Партизанска, Struga III, Struga, Municipality of Struga, Southwestern Region, 36330, North Macedonia

Përfundime

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!