Të gjithë futbollistët do të mësojnë anglisht dhe turqisht falas në Yunus Emre

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Angazhimi I kryesisë së klubit për kushte sa më të mira për seniorët dhe akademinë e futbollit po vazhdon, nga sot ekipi ynë ka arritur marrëveshje për sponsorisim me Qendrën Kulturore Turke në Shkup “Yunus Emre” për dy vitet e ardhshme. Me këtë rast të gjithë futbollistët seniorë dhe ata nga akademia e FC Shkupi, do të kenë mundësi që të mësojnë falas gjuhën angleze dhe atë turke. Me këtë rast, klubi ju ofron edhe një mundësi futbollistëve tanë që në të ardhmen të jenë të përgatitur dhe të plotësuar duke mësuar edhe dy gjuhë të huaja.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT