TË PREMTEN NË KONFERENCË PËR MEDIAT PREZANTOHEN PËRFORCIMET E REJA

Shpërndaje:

Pas arritjes së marrëveshjes me futbollistët, Bllagoja Ljamçevski, Rron Broja, Stefan Vujçiç, Bazhe Ilijoski me datë 12.01.2018 me fillim në orën 13:30 minuta do të behet prezantimi i prurjeve të reja, të cilët në afatin kalimtar të janarit u bashkuan me FC Shkupi. Konferenca për media do të zhvillohet në sallën e takimeve në “Marriott Hotel”, ndërsa menjëherë pas përfundimit të prezantimit kemi organizuar dhe një koktej rasti për gazetarët.
Kryesia e FC Shkupi është duke zhvilluar takime edhe me futbollistë të tjerë, të cilët do të jenë përforcime potenciale për skuadrën tonë, që në sezonin pranveror të kemi ekip konkurrues në kampionat.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT