Të shtunën, miqësorja: FC Shkupi- FC Genç Kalemler

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupit, ka shfrytëzuar maksimalisht pauzën e Ligës së Parë Futbollistike të Maqedonisë, për shkak të pjesëmarjes së Maqedonisë në Ligën e Kombëve, duke zhvilluar stërvitje intenzive sipas plan – programit të stafit teknik. Trajneri Umit Karan dhe stafi teknik ka caktuar edhe ndeshjen kontrolluese, e cila do të zhvillohet më 17 nëntor, në stadiumin në Çair, ndërsa kundërshtarë do të jetë skuadra e Ligës së Dytë, FC Genç Kalemler. Pikërisht kjo do të jetë një ndeshje, ku trajneri Karan do tu jep mundësi më të madhe futbollistëve të rinj, të cilët nga dita në ditë po rrisin formën e tyre dhe tani më janë bërë pjesë e ekipit të seniorëve. Përballja FC Shkupi – FC Genç Kalemler, do të zhvillohet të shtunën, në orën 13.00.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT