Tërmet i rëndë sot tronditi Turqinë.

Shpërndaje:

Në mëngjes ka ndodhur një tërmet i madh në Turqi dhe ky tërmet është ndjerë edhe në hotelin tonë.
Na vjen shumë keq që shumë njerëz tanë humbën jetën në këtë tërmet. Allahu i ruajtë njerëzit nga fatkeqësitë natyrore.

#GeçmişOlsunTürkiye

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT