Toni Tipuriç nuk është më pjesë e FC Shkupit

Shpërndaje:

FC Shkupi vazhdon me përgatitjet në Dojran , ku futbollistët dhe stafi teknik në krye me trajnerin Umit Karan janë në ditën e dytë të përgatitjeve bazike. Në anën tjetër, kryesia e klubit vazhdon me ristruktuimin e brendshëm. Në këtë drejtim, ajo ka vendosur që të ndërprejë kontratat me disa futbollistëve. Në mesin e tyre është edhe Toni Tipuriç, i cili largohet nga Çairi , me marrëveshje të dyanëshme. Drejtuesit e klubit i dëshirojnë Toni Tipuriçit suksese të mëtutjeshme në karrierën e tij profesioniste.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT