Vazhdojmë ngritjen në renditjen e UEFA-s

Shpërndaje:

Pjesëmarrja e klubit tonë në arenën ndërkombëtare, atë të Ligës së Kampioneve, Ligën e Evropës dhe Ligën e Konferencës, tani më disa vite me radhë, kanë sjellë edhe një ngritje në renditjen e përgjithshme.

Skuadra ynë këtë vit ka marrë 1.500 pikë, ndërsa kjo ka bërë të jemi për tri pozita më mirë se vitin e kaluar, duke u renditur në pozitën e 179 në Evropë.

Ky sukses na obligon që të vazhdojmë të punojmë si klub për të bërë ekipin që të jetë edhe më lartë viteve të ardhshme dhe të prezantojmë në mënyrën më të mirë të mundshme vendin tonë në arenën ndërkombëtare.

 

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT