z. Aydin pritet nga presidenti i Fenerbahces z. Koc

Shpërndaje:

Olgun Aydin, presidenti i klubit tonë, është pritur nga homologu i tij i klubit turk Ali Koc i Fenerbahces. Takimi mes tyre ka qenë një mundësi e rëndësishme për të diskutuar rreth bashkëpunimit edhe më të madh mes dy klubeve. Ata kanë shqyrtuar ide për shkëmbimin e futbollistëve, përvojave, si dhe zhvillimin e projekteve të përbashkëta në fushën e futbollit.

Presidenti i FC Shkupi, Aydin, ka shprehur falënderim për mikpritjen e ngrohtë të Ali Koc dhe e ka vlerësuar si një hap të rëndësishëm drejt thellimit të marrëdhënieve sportive ndërmjet dy vendeve. Ky takim është një shenjë e qartë e dëshirës së dy presidenteve për të përmirësuar lidhjet dhe për të ndarë një vizion më të gjerë për të ardhmen e futbollit në rajon.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT