Zekirija Ramadani do të udhëheq Shkupin

Shpërndaje:

Skuadra e Shkupit pas shkarkimit të trajnerit Ardian Nuhiu, edhe pse kishte disa oferta për trajner të ndryshëm vendor dhe ndërkombëtar, është vendosur që detyrën e trajnerit t’ia besoj Zekirija Ramadanit, i cili u pa si më i përshtatshmi që të udhëheq me ekipin, duke marrë parasysh se e njeh mirë skuadrë me të cilin u rrit si futbollist, por edhe punoi me për dy vite (2014-2016).

Trajneri Ramadani pritet që me skuadrën të fillojë punën nga dita e enjte, ndërsa në stërvitjen e nesërme ekipi do të punojë nën drejtimin e ndihmës trajnerëve Orhan Abdi dhe Faruk Jonuz. Marrëveshja me trajnerin Zekirija Ramadani është nënshkruar me kontratë një vit e gjysmë.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT