Zyrtarizojmë largimet e para

Shpërndaje:

Ekipi sot realizoi grumbullimin e parë të vitit 2024, ndërsa një numër i konsiderueshëm i futbollistët ishin me leje të liruar që ekipit ti bashkohen ditëve në vazhdim, shkaku i festës ortodokse.

Që në fillim skuadra zyrtarizon edhe largimet e para nga ekipi. Është futbollisti brazilian Queven të cilit në fund të dhjetorit i skadoi kontrata.

Ndërkohë me tre futbollistë të tjerë si Niltinho, Hodzic dhe Abazi, ekipi ka ndërprerë bashkëpunimin me marrëveshje dypalëshe.

Kryesia, stafi dhe futbollistët falënderojnë të gjithë këta futbollistë për kontributin e dhënë gjatë kohës që ishin pjesë e familjes së FC Shkupi, duke ju dëshiruar suksese në vazhdim të karrierës.

Njoftojmë se ditëve në vijim do të nisim me prezantimin e prurjeve të reja në klub, me të cilët shpresojmë të rrisim edhe më shumë konkurrencën në ekip për arritje sa më të larta.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT