DEKLARATË

Shpërndaje:

Si FC Shkupi, japim përkrahjen e plotë artikujve rreth hulumtimit në lidhje me akuzat për trukim të ndeshjeve dhe basteve në Ligën e Futbollit të Maqedonisë, që do të përfshijnë vitet e fundit, të cilat janë shpërndarë me publikun së fundmi.

Çdo punë që i përket hetimeve të plota të kësaj çështje, ne e shohim si mjaft pozitive të kësaj çështje dhe nxjerrjen e fakteve si një vendim shumë të nevojshëm dhe të duhur. Ne si FC Shkupi mbështesim plotësisht hulumtimin që do të bëhet për çështjen në fjalë dhe si klub jemi të hapur për çdo detyrë që na përket ne. Besojmë se ky hulumtim është shumë i rëndësishëm për futbollin në Maqedoni.

Kjo është një temë shumë e rëndësishme. FIFA, Interpoli, Policia, Policia e Maqedonisë, Prokuroria e Maqedonisë, duhet që të kryejnë punën e tyre që ta hulumtojnë këtë lëndë tani dy vite pas. Të gjithë numrat e telefonave të arbitrave, bisedat telefonike para ndeshjeve, të gjitha këto punë duhet të ti hetojë FIFA dhe këto punë të pista duhet të dalin në dritë deri në fund.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT