Goce Sedloski do të mbahet mend si trajner kampion në skuadrën tonë

Shpërndaje:

Ju gjithmonë do të mbaheni mend me respekt dhe dashuri në këtë klub, trajner kampion.
Dyert e këtij klubi janë gjithmonë të hapura për ju, ne jemi mirënjohës për gëzimet  që na dhuruat.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT