Гоце Седлоски ќе остане запаметен како шампионски тренер во нашиот тим

Споделете:

Секогаш ќе бидете запаметени со почит и лубов во овој клуб, тренер шампион.
Вратите на овој клуб ке бидат секогаш отворени за вас, ние сме благодарни за убавите моменти што ни ги овозможивте.

Други написи
БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР