Presidenti Olgun AYDIN falënderon popullin e Maqedonisë

Shpërndaje:

I falënderoj të gjithë miqtë e mi që jetojnë në Maqedoni, të cilët më telefonuan në këto ditë të vështira dhe nuk më lanë vetëm duke u interesuar për gjendjen time. Ju jam shumë mirënjohës.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT