Претседателот Олгун АЈДИН му се заблагодарува на народот на Македонија.

Споделете:

Им се благодарам на сите мои пријатели кои живеат во Северна Македонија, кои ми се јавија во овие тешки денови и не ме оставија на мира, интересирајќи се за мојата ситуација. Многу сум благодарен.

Други написи
БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР