Skuadra jonë do t’i veshë fanellat e zeza për nder të viktimave të Turqisë dhe Sirisë

Shpërndaje:

Klubi ka vendosur që në shenjë respekti për të gjitha viktimat e tërmetit në Turqi dhe Siri deri në fund të sezonit ekipi t’i luajë ndeshjet me fanellat e zeza.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT