Нашиот тим ќе носи црни дресови во чест на жртвите на Турција и Сирија

Споделете:

Клубот одлучи во знак на почит за сите жртви од земјотресот во Турција и Сирија, до крајот на сезоната, тимот да ги игра натпреварите со црни дресови.

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР