4 - 2
Full Time

Детали

Датум Време League Сезона Full Time
26 октомври, 2022 2:00 pm ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА LIGA E PARË 2022/23 0'

Резултати

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР