4 - 0
Full Time

Детали

Датум Време League Сезона Match Day Full Time
28 ноември, 2021 1:00 pm ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА LIGA E PARË 2021/22 15 90'

Резултати

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР