ИЗЈАВА

Споделете:

Покрај сите игри, обиди и идеи за претходно одредување на утакмиците и лигата, нашиот успех на полуфинале во купот и истовремено нашиот успех во шампионатот е благодарение на нашиот успешен тренер.

По вчерашниот натпревар, неколкумина ги игнорираа овие работи, при што протестите насочени кон нашиот тренер се неприфатливи. Како што кажавме и претходно, ние сме до крај со нашиот тренер. Најголемиот фактор (или актер) кој што ги овозможи овие успеси на ШКУПИ е нашиот почитуван тренер.

 

Ние сме до крај со нашиот почитуван тренер.

Други написи
БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР