ЧЕСТИТА НА BahçeSehir Koleji SK

Споделете:

„Би сакал да му честитам на турскиот професионален кошаркарски тим Бахчешехир Колеџи СК за освојувањето на Еврокупот на ФИБА. Исто така, би сакал да упатам мои честитки до нашиот постар г. Енвер Јуџел, кој одигра важна улога во ова огромно достигнување и целиот свој живот го посвети на образовната служба.

Најдобри желби,

Olgun Aydin

President of FC SHKUPI

Други написи
БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР