Lajme

Barazojmë me Makedonija GJP

Transfertën me Makedonija Gjorçe Petrovin e mbyllim me barazim pa gola, e cila ishte e vlefshme për xhiron e 9-të

Shkupi nuk njeh kampion!

Shkupi dhe Çairi nuk njohin kampion. Ekipi ka marrë fitore të rëndësishme dhe tre pikë përballë Shkëndijës në xhiron e