Јане Николовски е назначен менаџер во спортскиот дел од клубот

Споделете:

Ви го најавуваме најновото засилување на менаџерскиот тим на нашиот клуб.

Станува збор за поранешниот голман на нашиот клуб Јане Николовски, кој ќе ја има улогата менаџер во спортскиот дел од клубот.

Јане Николовски беше голман на ФЦ ШКУПИ (поранешна Слога Југомагнат) во периодот 1999-2001 и 2003-04 година.

Познавајќи ја личноста на Николовски, убедени сме дека тој одлично ќе ја заврши својата улога.

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР