about

FC United
Football League

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

clubs

football clubs

administration

management team

news

league news

Shkupi sot mbylli kampin stërvitor në Dojran
Skuadra e FC Shkupi ka shfrytëzuar në mënyrën më të mirë të mundshme pauzën në kampionat,…
Shkupin nuk e ndali as Gostivari
Shkupi nuk ka të ndalur, ka vazhduar serinë e fitoreve, duke e shijuar edhe fitoren e…
Radhiten fitoret, Shkupi lider i vetmuar
Nuk ka të ndalur skuadra e FC Shkupi, ka vazhduar serialin e fitoreve, kështu nga 6-të…

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!