Leagues
ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, Kupa e Maqedonisë
Сезони
LIGA E PARË 2023/24
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР