БЛАГОДАРИМЕ ГОЦЕ

Споделете:

Во моментов се решивме да се разделиме со нашиот почитуван тренер кој по 20 години го направи нашиот тим шампион и направи многу добри работи и успешни достигнувања.

По средбата што ја имавме со тренерот Гоце, решивме „Да ги разделиме патиштата“. Оваа разделба дојде по меѓусебен договор со нашиот тренер, кој смета дека на клубот му е потребна „нова крв“ и таквата трансформација ќе биде покорисна за тимот.

Веруваме дека нашите патишта ќе можат повторно да се спојат во друг момент и време. Ви благодариме за сите убави моменти и работи што ги направивте за ФК ШКУПИ 1927 АД овие две години.

Го почитуваме и сакаме Гоце Седлоски, кој има голема заслуга за освојувањето на титулата што ја вративме по 20 години чекање. Најголеми почести за него како човек и како тренер, кој секогаш ќе остане таков.

Ти благодариме за убавите времиња што ги помина со нас Гоце.

Овој клуб секогаш ќе ве памети со љубов и почит и секогаш ќе биде покрај вас

Други написи
БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР