Дарко Илиевски и Стефан Митрев потпишаа договори со клубот до крајот на сезоната.

Споделете:

Со задоволство ви ги претставуваме двајцата нови пристигнувања во нашиот клуб, Дарко Илиевски и Стефан Митрев.

Двајцата потпишаа договори со клубот до крајот на сезоната.

Силно продолжуваме кон целта!

2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР