Ndeshjet Ndeshjet
- : -
FC Shkupi
Liga e Parë e Maqedonisë
Java e katërt - (Stadiumi i Çairit - Shkup)
27.08.2016 - Ora 16:30
KF Renova
  • KF Pobeda Java e pestë 11.09.2016 (16:00 - Manastir) FC Shkupi
  • FC Shkupi Java e gjashtë 18.09.2016 (15:30) (Stadiumi i Çairit - Shkup) KF Pelisteri

lojtarët Players

Suat Zendeli
1. Suat Zendeli

Portier, Goalkeeper

Ardian Nuhiji
11. Ardian Nuhiji

Sulmues, Attacker

5. Muharem Bajrami
5. Muharem Bajrami

Mesfushor, Midfielder

25. Fatmir Arif
25. Fatmir Arif

Mbrojtës, Defender

FC Shkup No 23
23. Dimitrija Llazarevski

Mbrojtës, Defender

21. Mevlan Adili
21. Mevlan Adili

Mbrojtës, Defender

20. Edis Maliqi
20. Edis Maliqi

Defender

17. Miran Maksuti
17. Miran Maksuti

Sulmues - Attacker

14. Filip Janevski
14. Filip Janevski

Mesfushor, Midfielder

10. Besar Iseni
10. Besar Iseni

Mesfushor, Midfielder

9. Husein Demiri
9. Husein Demiri

Sulmues - Striker

8. Fisnik Zuka
8. Fisnik Zuka

Mesfushor, Midfielder

7. Ermedin Adem
7. Ermedin Adem

Mesfushor - Midfielder

4. Bujamin Asani
4. Bujamin Asani

Mesfushor/Mbrojtës – Midfielder/Defender

18. Florent Osmani
18. Florent Osmani

Mesfushor - Midfielder

30. Marjan Maxharoski
30. Marjan Maxharoski

Portier, Goalkeeper

27. Alban Miftari
27. Alban Miftari

Portier , Goalkeeper

12. Jasir Bajrami
12. Jasir Bajrami

Portier, Goalkeeper

Tweetsat e fundit

@fcshkupi1927
3 days ago
Aliou Traore dhe Filip Gligorov, vishen bardh e kaltër https://t.co/jUfERUqdEh
@fcshkupi1927
4 days ago
Per shkak te moskompletimit te dokumentacionit dhe mos paraqitjes se ndeshjes ne Federaten aziatike, nga ana e... https://t.co/rxWLXBsyOW
@fcshkupi1927
5 days ago
Fatif Jusufi debuton me gol në fitoren ndaj Pelisterit https://t.co/KQfcwLWfvf
@fcshkupi1927
5 days ago
Fatif Jusufi debuton me gol në fitoren ndaj Pelisterit https://t.co/mHLplB7hrS
@fcshkupi1927
6 days ago
Anulohet ndeshja Shkëndija – Shkupi, të dielën miqësore me Masfoot Club nga Emiratet e Bashkuara Arabe https://t.co/cdAH1SIPCK
Liga e parë e Maqedonisë

Liga e parë e Maqedonisë
Season: 2015/2016

Table