Gjorgjievski do të jetë goleadori i Shkupit

Kryesia e klubit po vazhdon me punë të pandalshme, derisa ekipi ka vijuar me fazën e përgatiteve në Ohër. Për të kompletuar zbrazëtirat në skuadër, tani më kemi siguruar edhe një përforcim të radhës, ndërsa në ekipin tonë vjen…

Lamtumirë Becko

Pas mbarimit të sezonit, përfundimi i kontratave është një nga faza më e vështirë, pasi shpesh herë ndodhë që klubi dhe lojtarët të mos arrijnë të gjejnë pikë të përbashkëta. Gjatë bisedimeve të fundit, edhe me kapiteni tonë Besar…