DEKLARATË

Unë në këtë vend jam rreth 6 vite. Qëllimi i ardhjes sime në këtë vend ishte arritja e rezultateve në futboll dhe kontributi në klubin Shkupi, si dhe futbollin e vendit në përgjithësi. Për fat të keq, pika në të…

Deklaratë

Lidhur me deklaratën e fundit që kemi bërë, Të adresuarit e deklaratës, në disa vende, mundohen të mbulojnë punën e pistë që po bëjnë duke vazhduar që të shpifin, duke pretenduar se këtë deklaratë e kemi bërë me…

RAPORT FINANCIAR 2023

Ревизорски Извештај Шкупи 2023 Поднесување Годишни Сметки преку Веб - Централен Регистар на Република Северна Македонија Табела

Të dashur simpatizues të FC Shkupi

Ne këtë rrugëtim e nisëm me shpresën dhe synimin për t'i shtuar suksese të reja historisë sonë të lavdishme, për të ndier mbështetjen e “Shkupit” tonë, irisit të qytetit të Shkupit dhe mbështetjen tonë, siç e kemi pasur me…

REAGIM

Kemi marrë lajmin se Qyteti i Shkupit të ofrojë ndihmë financiare për klubet e futbollit në Shkup dhe këtë lajm e pritëm me shumë kënaqësi dhe e vlerësojmë faktin që Qyteti i Shkupit, ndihmon dhe mbështet klubet që përfaqësojnë…

Komunikatë

Pas reagimit të djeshëm që kemi ndarë lidhur me stadiumin, subjekti i adresues ka telefonuar në klubin tonë, duke na thënë: “Shteti nuk kishte fuqi të më nxirrte nga këtu, e ju do ta bëni?”. Ky vit po kalon,…

TABELA 2022

Табеларен преглед на активности на посредници за период од 01.01.2022 - 31.12.2022 за Фудбалски клуб ФК ШКУПИ 1927 АД Shkarko PDF

Në vëmendje të publikut

Në emër të klubit tonë ju kërkojmë falje edhe një herë futbolldashësve të vërtetë, tifozëve të vërtetë të Shkupit dhe sportdashësve të vërtetë për ngjarjet e djeshme. E themi sërish se këto janë ngjarje të papranueshme. Nuk është e…
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT