Почитувани љубители на Шкупи

На овој пат тргнавме со надеж и цел да додадеме нови успеси во нашата славна историја, да ја почувствуваме поддршката на нашиот Шкупи, зеницата на градот Скопје, и нашата поддршка, како што ја имаме со децении, во нашите срца…

РЕАКЦИЈА

Ја добивме веста дека Градот Скопје нуди финансиска помош за фудбалските клубови во Скопје и оваа вест ја примивме со големо задоволство и го цениме фактот што Град Скопје ги помага и поддржува клубовите кои го претставуваат градот, придонесувајќи…

Соопштение

По вчерашната реакција што ја споделивме за стадионот, адресираниот субјект се јави во нашиот клуб, велејќи ни: „Државата немаше моќ да ме извади одовде, вие ли ќе го направите тоа?. Оваа година минува, а ако сакате да го користите…

На јавноста и презентираме низ што помина нашиот клуб од почетокот на сезоната (ВИДЕО)

  ОБЈАСНУВАЊЕ ОД ПОЧЕТОКОТ НА СЕЗОНАТА СЕ ИГРААТ ИГРИ ВРЗ НАС На почетокот на годината почнавме со многу интензивна европска авантура и за жал се вративме од вратите на европските групи. Ја започнавме лигата со овој ментален колапс и физичка исцрпеност. На…
2021/22

ШАМПИОН НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1998/99

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

2000/01

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

1995/96

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

1999/00

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

2003/04

ПОБЕДНИК НА КУП НА МАКЕДОНИЈА

СПОНЗОР