Lajme

Shkupi kala që nuk mposhtet

Skuadra e Shkupit nuk e ka ndërmend të ndalë hovin e të qenit skuadra e pamposhtur në kampionatin e Ligës

Shkupi ndalet vetëm me barazim

Është dashur të luhet xhiroja e nëntë dhe të ndalet hovi I skuadrës së FC Shkupi, për të ndërpre serinë