blog-grid

Skuadra e FC Shkupit ka vazhduar me fazën e përgatitjeve, ndërsa pas grumbullimit të parë, tani...

blog-grid

Pasi ditë më parë ishte përfolur për disa emra se mundë të jenë përforcimet e para të FC S...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi tani më ka tri ditë që ka filluar me fazën e parë të përgatitjeve, që so...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi sot ka arritur të bëjë edhe blerjen e dytë të afatit kalimtar, duke sjellë...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi sot ka arritur të bëjë edhe blerjen e tretë të afatit kalimtar, duke sjell...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupit nga momenti që ka marrë sponsorin e fuqishëm, ka sjellë dhe shumë ndryshim...

blog-grid

Pas arritjes së marrëveshjes me futbollistët, Bllagoja Ljamçevski, Rron Broja, Stefan Vujçiç, ...

blog-grid

Drejtuesit e rinj të FC Shkupit prezantuan 4 përforcimet e reja që janë sjellë në afatin kalim...

blog-grid

Skuadra e Shkupit sot ka bërë prezantimin e ardhjeve të fundit në klub, ndërsa në mesin e tyre...

blog-grid

Skuadra e FC Shkupi ka vazhduar me stërvitje të rregullta, duke shtuar edhe ritmin e punës, pasi ...