Lajme

Shkupi ndalet vetëm me barazim

Është dashur të luhet xhiroja e nëntë dhe të ndalet hovi I skuadrës së FC Shkupi, për të ndërpre serinë

Shkupin nuk e ndali as Gostivari

Shkupi nuk ka të ndalur, ka vazhduar serinë e fitoreve, duke e shijuar edhe fitoren e shtatë nga shtatë ndeshjes.