LAJME

Dembo për tri pikë të reja

Ndeshja e javës së tretë e zhvilluar në Strumicë, ka sjellë dhe fitoren e dytë radhazi, e para në cilësinë e mysafirit. Sot ekipi ynë ka marrë fitore ndaj Belasicës, edhe pse në minuta e fundit, por me shumë

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT