LAJME

Ndërpritet bashkëpunimi me Reginaldon

Pas përfundimit të sezonit të rregullt në Kampionatin e Maqedonisë së Veriut, skuadra jonë tani më po fillon në rikonstruktimin e ekipit. Derisa ekipi është në pushim, kryesia është duke punuar në rinovimin dhe ndërprerjen e bashkëpunimit me disa

Lexo më shumë »

Raporti nga ndeshja Shkupi – Pelisteri

Skuadra e ynë edhe sot është ndalur në barazim 0-0 me Pelsiterin, por me këtë pikë edhe zyrtarisht kemi mbyllur sezonin nënkampion dhe kemi arritur që për të katërtën herë radhazi të sigurojmë pjesëmarrje në garat evropiane. Edhe në

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT