LAJME

Kadriu dhe Jashar transferohen te Shkupi

Vetëm pak ditë para fillimit të sezonit të ri futbollistik të Ligës së Parë të Maqedonisë, skuadra e FC Shkupi në radhët e veta ka sjell përforcimet e para. Familjes së FC Shkupi i janë bashkuar dy futbollistë të

Lexo më shumë »

“Dana Cup” është e Shkupit

Skuadra e FC Shkupi gjenerata e vitit 2003 (U-13), ka arritur të triumfojë edhe në finalen e madhe të një nga turnet më prestigjioz evropian “Dana Cup”. Skuadra e FC Shkupi e udhëhequr nga trajneri Halim Bilalli ka dëshmuar

Lexo më shumë »

FC Shkupi në finalen e “Dana Cup”

FC Shkupi vazhdon të jetë një ndër ekipet më të mira në Maqedoni, pasi që puna me akademinë e futbollit ka treguar suksese si në kampionatin vendor, ashtu edhe në arenën ndërkombëtare. Gjenerata e vitit 2003 (U-13), që tani

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT