LAJME

Nga shumë raste, vetëm barazim

FC Shkupi u ndal në barazim 1-1 në përballjen ndaj Renovës në stadiumin në Çair, edhe pse kishte më shumë nga loja dhe krijoi më shumë raste të pastërta për gol. Mysafirët shënuan gol në aksionin e parë, ndërsa

Lexo më shumë »

Minutat e fundit sollën tri pikë

FC Shkupi shënoi fitore minimale, por të merituar ndaj Bellasicës në stadiumin në Çair. Në terrenin e veshtirë, për shkak të kushteve klimatike, FC Shkupi nga minuta e parë e deri në fund solli presion të vazhdueshëm ndaj portës

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT