LAJME

Tri pikë të ëmbla nga Turnova

Fitore e pritur dhe më se e merituar , edhe pse pjesën e dytë të takimit , FC Shkupi e zhvilloi me një futbollist më pak, pas përjashtimit të Bllagoja Ljamçeskit me karton të kuq. Bunjamin Shabani dhe Blazhe

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT