LAJME

“Dana Cup” është e Shkupit

Skuadra e FC Shkupi gjenerata e vitit 2003 (U-13), ka arritur të triumfojë edhe në finalen e madhe të një nga turnet më prestigjioz evropian “Dana Cup”. Skuadra e FC Shkupi e udhëhequr nga trajneri Halim Bilalli ka dëshmuar

Lexo më shumë »

FC Shkupi në finalen e “Dana Cup”

FC Shkupi vazhdon të jetë një ndër ekipet më të mira në Maqedoni, pasi që puna me akademinë e futbollit ka treguar suksese si në kampionatin vendor, ashtu edhe në arenën ndërkombëtare. Gjenerata e vitit 2003 (U-13), që tani

Lexo më shumë »

Sezonin e ri e nisim si mysafire e Vardarit

Shorti deshi që pikërisht në hapjen e sezonit të ri futbollistik 2016/17, ti vë përballë Vardarin dhe Shkupin, ashtu sikurse kishte ndodhur edhe sezonin e kaluar, që është dhe derbi i qytetit. Duke marrë parasysh se Vardari edhe më

Lexo më shumë »

Shkupi të enjten testohet nga Pobeda

Skuadra e FC Shkupi ka vazhduar qëndrimin e saj në Mavrovë, ku po zhvillon përgatitjet e fazës së dytë për sezonin e ri futbollistik në Maqedoni. Koha e mrekullueshme dhe kushtet e mira që ofron kjo qendër sportive, ka

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT