LAJME

Tandina përforcon sulmin e Shkupit

Skuadra e Shkupit pas rikthimit nga Antalia, ka nisur fazën finale të përgatitjeve, që po e zhvillon në terrenet sportive të FFM-s. Sot me skuadra bardhekaltër ka nënshkruar kontratë me futbollistin 21 vjeçar nga Mali, Maharafa Tandina. Pas fazës

Lexo më shumë »

Të shtunën miqësore me Gjilanin

Skuadra e FC Shkupit pas rikthimit nga Antalia, tani më është adaptuar në klimën vendore në Maqedoni dhe po zhvillon përgatitjet finale, vetëm nëntë ditë para fillimit të sezonit pranveror. Ekipi është tani më i kompletuar dhe të gjithë

Lexo më shumë »

Ekipi filloi stërvitjet në Shkup

Edhe pas kthimit nga Antalia, ku skuadra e FC Shkupit zhvilloi fazën kryesore të përgatitjeve, shiu si duket është bërë pjesë e pandashme e ekipit, që e kishte përcjellë në kohën më të gjatë të përgaitijeve. Pas dy ditëve

Lexo më shumë »

Shkupi sot mbylli përgatitjet në Antali

Pas tetëmbëdhjetë ditë qëndrimi në Antali të Turqisë, Skuadra e Shkupit me sukses ka përmbyllur fazën kryesore të përgatitjeve për kampionatin pranveror të Maqedonisë. Ekspedita bardhekaltër kishte një periudhë të mrekullueshme, ku edhe pse në disa ditë kushtet klimatike

Lexo më shumë »

Shkupi – Sarajeva direkt në Arena Sport 4

Skuadra e FC Shkupit është gati të përfundojë qëndrimin më shumë se dy javor në Antali të Turqisë, ku ka zhvilluar fazën përfundimtare të përgatitjeve për sezonin pranveror të kampionatit të Maqedonisë. Skuadra bardhekaltër të shtunën (02.02.2019) zhvillon ndeshjen

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT