LAJME

Seria pozitive vazhdoi edhe në Strumicë

FC Shkupi arkëton 3 pikë në transfertë , duke mundur skuadrën e Akademia Pandevit me 2-0. Tandina Maharafa dhe Viktor Angelov, sigurojnë pikë maksimale në Strumicë. Javën e ardhshme, FC Shkupi në Çair përballet me Shkëndijën.   FC Shkupi

Lexo më shumë »
2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT